Voor particulieren: een overzichtelijke administratie

Administratieve ondersteuning voor particulieren

Veel particulieren worstelen met hun thuisadministratie. Ik help je bij het opzetten van een overzichtelijke administratie die je daarna gemakkelijk zelf bij kan houden.

Inzicht in je maandelijkse inkomsten en uitgaven. Ik geef je tips om geld te besparen zonder dat je het idee hebt dat je aan het bezuinigen bent.

Administratie ordenen

Op orde brengen en houden van de thuisadministratie. Alle zaken per onderwerp opgeruimd en geschoond. Voor particulieren die geen hulp willen of kunnen vragen aan familieleden.

Correspondentie

Soms moet je een brief schrijven naar een instantie om iets gedaan te krijgen. Vaak heb je een lange adem nodig om iets geregeld te krijgen. Denk aan klachtenbrieven, informatieverzoeken en het invullen van formulieren.

Abonnementen en verzekeringen

Wil je inzicht in alle abonnementen, verzekeringen en lidmaatschappen die je hebt afgesloten? Dubbele abonnementen of een lidmaatschap waar je niets mee doet opzeggen? Hierdoor kan je geld besparen.

i

Administratie

Wat zijn mijn inkomsten en uitgaven? Wanneer kan ik  het beste sparen en hoeveel? Hoe reserveer ik voor onverwachte uitgaven?

j

Correspondentie

Contact houden met instanties. Tevens, hoe wordt je geïnformeerd door de instanties? Belastingdienst, MijnOverheid en mijnpensioenoverzicht.nl, hoe werkt dit en welke informatie kun je daar vinden?

Organiseren

Overzichtelijk bewaren van alle belangrijke papieren. Denk aan facturen, verzekeringen, bankzaken en hypotheek.

Archiveren & Digitaliseren

Archiveren in een map of gebruik maken van de digitale mogelijkheden. Zorgen dat je alles terug kan vinden.

Overzicht met belangrijke informatie voor nabestaanden

Als je op leeftijd komt, heb je misschien behoefte aan het op orde brengen van de stukken die nodig zijn als je er niet meer bent. Samen maken we een map voor je nabestaanden.

B004

Hulp bij aangifte Inkomstenbelasting

Samen zoeken we alle stukken bij elkaar die nodig zijn voor een goede aangifte Inkomstenbelasting.

Klaar voor een vrijblijvende kennismaking?
Mail me!

Ik kom graag naar je toe om de mogelijkheden van mijn dienstverlening te bespreken!

Call Now Button