Voor wie is een VA handig?

Voor MKB en ZZP’er.

Heb je als zelfstandig ondernemer administratieve taken die iedere maand blijven liggen omdat je er gewoon niet aan toe komt? Misschien ben je er niet goed in of heb je er gewoon geen tijd voor. Geen punt, ik vang dat graag voor je op.

Hoe werk ik? Je huurt me in voor een vast aantal uren per maand of per project. We nemen samen de werkzaamheden door, maken een plan van aanpak en ik ga aan de slag. Zo eenvoudig is het!

Vervanging bij ziekte, zwangerschap of sabatical.

Bij ziekte van een medewerker kan de druk op de overige medewerkers of de ondernemer oplopen. Vaak is onduidelijk hoe lang iemand afwezig zal zijn. Om niet in de problemen te komen met tijdslijnen en klantverwachtingen kan je overwegen om tijdelijk een VA in te schakelen om (een gedeelte van) de werkzaamheden over te nemen.

Voor de ondernemer privé.

Als je het als ondernemer druk hebt is de kans groot dat de privé administratie niet helemaal op orde is. Ik kan je helpen om de administratie op te schonen en inzicht te krijgen in de abonnementen/verzekeringen etcetera die je heb afgesloten en die je misschien niet meer nodig hebt. Zo heb je ook privé overzicht. Dat geeft rust!

Klaar voor een vrijblijvende kennismaking?
Mail me!

Ik kom graag naar je toe om de mogelijkheden van mijn dienstverlening te bespreken!

Call Now Button