Over Christel

Wie ik ben en wat mij drijft.

 

Ik ben Christel Pennewaard, ondernemer

Na mijn opleiding tot secretaresse ben ik in 1988 gestart als administratief medewerkster bij een accountantskantoor. Na één jaar heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank.

Bij Rabobank ben ik altijd betrokken geweest bij bedrijven, vaak MKB. Voor hen heb ik duizenden financieringen verwerkt en nog veel meer overboekingen, rekeningen geopend, passen besteld en het binnenlandse- en buitenlandse betalingsverkeer geregeld. Ik heb veel ondernemers kunnen helpen in mijn functie als Assistent Accountmanager Bedrijven.

Ervaring met het starten van een bedrijf heb ik opgedaan vanaf 2004 toen mijn echtgenoot zijn bedrijf is gestart. De back-office is sindsdien mijn verantwoordelijkheid.

Sinds 2018 ben ik Secretaris van MKB Netwerk Roosendaal, een vereniging van Roosendaalse ondernemers die gelegenheid biedt aan ondernemers om elkaar te ontmoeten op netwerkavonden met boeiende sprekers en verrassende onderwerpen.

Je administratieve rechterhand

Het contact met ondernemers heeft mij inzicht gegeven in waarin een ondernemer goed is. Het viel me op dat bijna alle ondernemers veel tijd kwijt zijn met allerlei administratieve en ‘regel’ dingen waardoor ze minder aan ondernemen toe komen.

Dat heeft me doen besluiten om als Virtueel Assistent aan de slag te gaan. De ondernemer ontlasten van werkzaamheden die blijven liggen of hem/haar afhouden van de core business. Hierdoor kan het bedrijf verder groeien en ontstaat er meer tijd voor privé. Ik ga graag voor je aan de slag!

Klaar voor een vrijblijvende kennismaking?
Mail me!

Ik kom graag naar je toe om de mogelijkheden van mijn dienstverlening te bespreken!

Call Now Button